Ett rutinerat team

Kontakta oss

Fyll i dina kontaktuppgifter, så ringer vi upp dig när det passar dig!

Jag vill bli kontaktad! Fill 91Created with Sketch. 010-207 09 19 Fill 59Created with Sketch. info@abila.se

Abila (eller ML Rehab som vi hette då) grundades 2006 av dåvarande socialsekreteraren Mikael Lundström. Han hade en vision om att skapa framtidens behandling i egen regi. Sedan dess har vi levererat både öppenvårds- och familjehemslösningar till kommuner runt om i Sverige.

Flexibla och personliga – med klientens utveckling i fokus

Genom åren har vi arbetat löpande med att utveckla våra koncept med basen i Abilamodellen. Det är en metod som bygger på ett helhetstänkande och en anpassning efter individens personliga möjligheter och förmågor.

2017 bytte vi namn från ML Rehab till Abila Öppenvård, men synsättet och den framgångsrika metoden har förblivit desamma. Dagens Abila är ett väl sammansvetsat team av rutinerade medarbetare. Vårt bejakande arbetssätt och personliga stil har gjort oss till en populär aktör hos socialtjänst, klienter och anhöriga. Våra kunder finns framförallt i Dalarna, Gävleborg och Stockholm.

Vi har under åren haft hjälp av ett informellt utvecklingsteam bestående av psykologer, lärare, socialarbetare, rehabiliteringsvetare och beteendevetare. Tillsammans har vi gjort Abila till en pålitlig partner för våra uppdragsgivare. Vi håller en hög och jämn kvalitetsnivå i vårt arbete, alltid med klientens personliga framsteg som drivkraft.

 

Ring oss direkt, eller fyll i dina kontaktuppgifter
så hör vi av oss!

Kontakta mig!